Balkan Gençlik Korosu Öğrenci Seçme Duyurusu

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerine başlayacak olan “Balkan Gençlik Korosu”na ses ve enstrüman alanlarında öğrenci alınacaktır.

Seçme Tarihi ve Genel Bilgiler:

1-    Seçmelere katılmak isteyen öğrencilerin en son 20 Aralık 2019 tarihine kadar isim-soyisim, öğrenim görmekte oldukları fakülte/yüksekokul, telefon numaraları ve hangi alanda başvuru yapacaklarını (ses veya enstrüman) sinancelik_@outlook.com adresine e-posta olarak göndermeleri gerekmektedir.

2-    Seçmeler, 25 Aralık 2019 Çarşamba günü saat:18.30’da Eğitim Fakültesi Kosova Yerleşkesi Mehmet Akif Ersoy Konferans salonunda yapılacaktır.

3-    Adaylar kendi seçecekleri bir parça ile hazırlanarak seçmelere katılabilir.

4-    Adayların yanlarında nüfus cüzdanı ve öğrenci kimliklerini bulundurmaları gerekmektedir.

5-    Koro çalışmaları okul saatleri dışında, haftada iki gün yapılacaktır. Çalışma saatleri konser ve etkinlikler doğrultusunda farklılık gösterebilir.

Bu içerik 05.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 587 kez okundu.